2024. április 29. - Péter

Elégedett a kötöttfogásúak kapitánya

Egy-egy éremmel (Fodor Zoltán), valamint ötödik (Bácsi Péter) és nyolcadik (Lőrincz Tamás) helyezéssel zárta a pekingi olimpiát a magyar kötöttfogású birkózóválogatott, ahogy Struhács György szövetségi kapitány fogalmazott, ez nem rossz mérleg.
2008. augusztus 14. csütörtök 13:21 - Hírextra
"Azt azonban sajnálom, hogy nagy esélyeket szalasztottunk el. Elsősorban Bácsira gondolok, aki megnyert meccseket hagyott veszni, Lőrincz esetében pedig talán a bírók is +besegítettek+ a kiesésbe. Főleg szerdán szerencsétlenek voltunk a sorsolásokkal is, de ma Deák Bárdos Misi is szerezhetett volna talán egy ötödik helyet, ha fordítva jön a korong. Összességében azonban nem lehetünk elégedetlenek, ha valaki előzetesen azt mondja, hogy ilyen eredményeket érünk el, elfogadtam volna" - értékelte az 55 kilós Módos Péter kiválása után ötfősre fogyatkozott csapata teljesítményét a szakember.

Elárulta azt is, hogy ha a rajt előtt - Módost is beleszámítva - egy ezüstérmest kellett volna megneveznie, a 84 kilósok között csütörtökön végül második helyen végzett Fodort csak a negyedik lehetséges esélyesként említette volna.

Struhács a nézők számára szinte követhetetlen szabályokkal kapcsolatban azt mondta: reméli, hogy hamarosan megváltoznak.

"Úgy hallottuk, hogy az olimpiát követően elképzelhető valamifajta módosítás. Bízunk benne, hogy ez az akciódús, jó birkózást fogja szolgálni" - tette hozzá.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását