2024. április 23. - Béla

Győzelemmel búcsúzott a Honvéd

A Domino Honvéd megnyerte utolsó mérkőzését a férfi vízilabda Euroliga 2. körének montenegrói selejtezőjében, de így is csak a harmadik lett csoportjában, miáltal a LEN Kupába került át.
2008. október 19. vasárnap 13:10 - Hírextra
Euroliga, 2. selejtezőkör, F csoport, 4. játéknap:
Domino Honvéd-Eindhoven (holland) 14-5 (6-3, 5-1, 3-0, 0-1)
-----------------------------------------------------------

Könnyed győzelemmel búcsúzott a magyar bajnoki bronzérmes Herceg Novitól, ahol így sem sikerült kiharcolnia az Euroliga legjobb 16 csapata közé kerülést, mivel ehhez vagy elsőként, vagy másodikként kellett volna végeznie hatcsapatos csoportjában.

A zárónapi kötelező feladatot azonban megoldotta Vad Lajos legénysége. A holland gárda ellen - mondta el a helyszínről Novák Ferenc szakosztály-igazgató az MTI-nek - három negyeden át koncentrált játékot nyújtott, s bár a befejező nyolc percben kiengedett a társaság, ezzel együtt nagyon simán nyert. A Honvéd legeredményesebbje Szivós Márton volt, aki négy gólt szerzett, Paján Viktor háromszor vette be a németalföldi együttes kapuját.

A harmadik hely azt jelenti, hogy a "dominósok" az Euroliga főtáblája helyett a második számú kontinentális pólósorozatban, a LEN Kupában folytathatják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását