2024. április 30. - Katalin, Kitti

Vízművek nevében csengetnek be lakásokba csalók Budapesten

Budapest több kerületében, magukat a Fővárosi Vízművek munkatársainak kiadva, csalók csöngetnek be a lakásokba, és víznyomás-vizsgálat, illetve elmaradt vízdíj beszedése címén, pénzt kérnek a lakóktól - közölte a Fővárosi Vízművek pénteken az MTI-vel.
2008. október 17. péntek 17:35 - Hírextra
A vízművek ezúton hívja fel fogyasztói figyelmét, hogy munkatársaik semmilyen esetben sem kérnek, illetve vehetnek át készpénzt a fogyasztóktól a helyszínen. A vízművek dolgozói minden esetben előzetes írásos értesítést követően keresik csak fel ügyfeleiket és arcképpel, valamint sorszámmal ellátott igazolvány felmutatásával igazolják magukat. Előzetes értesítés nélkül kizárólag rendkívüli helyzetben - például vízhiány esetén - csöngetnek be a lakásokba - áll a közleményben.

A Fővárosi Vízművek arra kéri az ügyfeleit: aki bizonytalan abban, hogy valóban a társaság alkalmazottja kereste fel, hívja a vízvonal 06-40 247 247-es telefonszámát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását