2024. április 20. - Tivadar

Teleki romaháború

Két roma család háborúskodása nyomja rá a bélyegét az észak-somogyi Teleki mindennapjaira. A helyzet odáig fajult, hogy a gyerekek félnek reggelente kiállni az iskolabusz megállójába - írta pénteken a Somogyi Hírlap.
2008. október 17. péntek 08:25 - Hírextra
Katasztrofális a helyzet - summázta a 240 lakosú faluban kialakult állapotokat Hári László polgármester, aki a megyei napilapnak nyilatkozva azt mondta: attól tart, előbb-utóbb tragédiába torkollik a családi vita, ami miatt már az egész falu retteg.

A polgármester még fórumot is szervezett, hogy jobb belátásra bírja az egy éve háborúskodó családokat, de hiába. A vasvilla, a kasza vagy a boxer így hétköznapi fegyverré váltak a romák kezében - olvasható a cikkben.

A rendőrség a helyzet ismeretében úgy határozott, rendőri felügyelet alá helyezi Telekit. Naponta többször, fokozott rendőri jelenléttel próbálják megakadályozni, hogy súlyosabbá váljon a helyzet a községben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását