2024. május 13. - Szervác, Imola

November elején tárgyalják a költségvetést

Az Országgyűlés november 3-án kezdi tárgyalni a jövő évi költségvetést, az általános vita harminc órás időkeretben zajlik majd - közölte Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a házbizottság ülése után csütörtökön a parlamentben.
2008. október 16. csütörtök 11:40 - Hírextra
A házelnök elmondta: azon a héten ötnapos ülést tart a Ház.Szili Katalin tájékoztatása a szerint a kormány szombaton nyújtja be a parlamentnek a jövő évi büdzséről szóló javaslatot, az Állami Számvevőszék elnöke pedig hétfőn délelőtt adja át saját értékelésüket a költségvetésről.

A jövő évi költségvetés fő számairól november 25-én szavaz az Országgyűlés; a zárószavazás a tervek szerint december 15-én lesz.

A házelnök tájékoztatása szerint a jövő heti kétnapos ülésre biztosított a napirend elfogadása. Mint mondta, a frakciók megegyeztek abban, hogy folytatódik a Ptk. általános vitája, amelyet korábban felfüggesztettek.

Szili Katalin kitért arra, hogy Vas János nemrég függetlenné vált képviselő egyelőre nem jelezte, hogy elfogadja-e a bizottsági tagcserét, vagyis azt, hogy a gazdasági és informatikai bizottságból - amelynek még MDF-esként lett a tagja - a ifjúsági és szociális vagy a sport és turisztikai bizottságba kerüljön át.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását