2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Lados Istvánt hallgatták meg a Zuschlag-perben

Lados István meghallgatásával folytatódott a Zuschlag-per kedden Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon.A másodrendű rendű vádlott a nyomozás során, minden vádpontra kiterjedő, teljes körű vallomást tett, ezért házi őrizetbe került.
2008. október 14. kedd 09:33 - Hírextra
Fodor Endre tanácsvezető bíró kérdésére Lados István a tárgyaláson a büntetőjogi felelősségét elismerte a hamisításokban, de kijelentette, hogy a bűnszervezetben nem vett részt, anyagi haszonszerzés nem motiválta.

A vádiratban foglalt cselekménnyel kapcsolatban történteket "én őszintén megbántam, amit a nyomozás során elmondtam, azt elismerem" - mondta a bizonyítási eljárás kezdetén Lados István.

A vádhatóság bűnszervezet tagjaként, különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt nyújtott be vádiratot Zuschlag János és 15 társa ellen. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szerint a vádlottak civil szervezetek révén 75 millió forint állami támogatás jogosulatlanul megszerzésében működtek közre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását