2024. május 3. - Tímea, Irma

Ronaldo meggyógyult

A vártnál egy hónappal korábban gyógyultnak nyilvánították Ronaldót, a brazil futballsztárt, aki hamarosan játszhat, amennyiben talál magának csapatot.
2008. október 8. szerda 11:20 - Hírextra
A legutóbbi szezonban az olasz AC Milant erősítő 32 éves csatár februárban egy bajnoki mérkőzésén szenvedett - pályafutása során már harmadszor - súlyos térdsérülést. Az eset után szinte azonnal megoperálták és az orvosok akkor legalább kilenc hónaposra becsülték a teljes felépülés idejét.

"Orvosi szempontból teljesen egészségesnek nevezhető. Most úgy látjuk, hogy egy hónap múlva, sőt, akár hamarabb is készen állhat a játékra" - nyilatkozta egy brazil televíziónak a támadó fizikoterapeutája.

A korábbi Aranylabdás sztár - aki a műtéte után látványosan meghízott - szerződése júliusban lejárt a milánóiakkal, így most nincs klubja, de a brazil Flamengónál edz, amely elképzelhető, hogy szerződteti. A riói klub mellett még az angol Manchester City érdeklődik iránta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását