2024. május 10. - Ármin, Pálma

Munka közben elütötték

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a munkást, akit a 7-es főúton, bólyákkal elkerített szakaszon ütött el egy személyautó - közölte szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
2008. október 8. szerda 17:53 - Hírextra
Csizmazia Péter a baleset körülményeiről elmondta: a közútkezelő munkatársai forgalomszámláló berendezést telepítettek az út mellé, ezért bólyákkal elkerítve, félpályán haladt a forgalom ezen a szakaszon.

A Nagykanizsa felé haladó oldalon két autó már megállt, hogy elengedje a szemből jövőket, a mögöttük harmadikként érkező személyautó vezetője azonban nem tudott lefékezni.
A kocsit vezető nő ezért az autóját az útpadka felé, majd visszakormányozta, közben pedig a lezárt területen elütötte az ott dolgozó munkást. A férfit nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléssel szállítottak kórházba.

Az MTI a baleset helyszínén úgy értesült, hogy az autót vezető nő könnyebb sérülést szenvedett, a vele utazó, biztonsági ülésben rögzített gyermeke azonban nem sérült meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását