2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Lemondott a súlyemelőszövetség elnöke

Lemondott Fehér Tamás, a Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) elnöke.
2008. október 6. hétfő 11:48 - Hírextra
A hétfői bejelentés szerint október 31-ével válik meg posztjától, amelyre három évvel ezelőtt választotta meg az MSSZ közgyűlése.

"2005 végén indultunk neki egy olyan menetelésnek, melyet sokan a várt „gratulálok” helyett az „őszinte részvétem” nem kevés szkepticizmust sugalló kommentárral kísértek. Talán nem minden ok nélkül…" - mondta az MTI-nek a távozás okáról a leköszönő sportvezető. - Az athéni doppingvétségek, az azokat követő sajtóbotrányok, hirtelen jött belső bajaink, a befagyasztott, ugyanakkor üres bankszámla, a sportágunk feletti „lélekharang” megkongatása, a magyar sport palettájáról való „majdhogynem” leírásunk, mind azt sugallta, itt a vége a magyar sport egyik legeredményesebb sportágának. Az elmúlt három év alatt azonban, tán mert nem dolgoztunk rosszul és végigvittük, amit vállaltunk, megmaradt, talpra állt a magyar súlyemelés. Amit meghatároztunk magunk számára, mint elérendő cél, azt több-kevesebb sikerrel, de megvalósítottuk. Lemondásom oka roppant egyszerű és prózai. Egy olyan rendkívüli és megismételhetetlen feladat, egy több, mint teljes embert kívánó munka áll a háttérben, amelyet egy „született” elnök biztosan vissza tudott volna utasítani, de egy edzőből „gyúrt” elnök semmiképp sem."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását