2024. május 2. - Zsigmond

Heather Lockleart letartóztatták

Heather Locklear amerikai színésznőt letartóztatta a Santa Barbara-i rendőrség, mert tiltott szerek hatása alatt vezetett.
2008. október 4. szombat 11:38 - Hírextra
Heather Locklear amerikai színésznőt letartóztatta a Santa Barbara-i rendőrség, mert tiltott szerek hatása alatt vezetett.

A színésznő kacskaringózva és kiszámíthatatlanul próbált végigvergődni a forgalmas főúton, mígnem keresztbe állt a kocsija kisebbfajta káoszt okozva az autósoknak és a járókelőknek egyaránt. Az egyik szemtanú féltette a vezető és mások testi épségét is, így azonnal tárcsázta a rendőrséget. A tanúk elmondása szerint hangosan bőgette az autó motorját, miközben óriási napszemüvege mögött bujkált.

Locklear zavartnak tűnt, mint aki valamilyen tudatmódosító szer hatása alá került. A rendőrök ezért bevitték a kapitányságra, ahol alkohol és drogtesztnek vetették alá. A Melrose Place sztárja rendkívül segítőkész volt, egyáltalán nem ellenkezett, csak pirulva bazsalygott. A vizsgálat során alkoholt nem találtak a szervezetében, azonban a vérvétel kimutatta, hogy kizárólag receptre kapható gyógyszereket vett be, azokból is sokkal többet, mint a megengedett.

Tiltott szerek használata miatt letartóztatták a szőke sztárt, majd hét óra múlva kiengedték. Locklear ügyvédje és menedzsere nem nyilatkozott az ügyről. Heather rengeteg nyugtatót szed, melyekkel nem is vezethetne, hiszen befolyásolják a vezetési képességeket és a reakciókat.

A színésznő mindössze két hónapja hagyta el a szanatóriumot, ahol hangulatzavarait és gyógyszerfüggőségét próbálták kezelni, ám úgy tűnik kevés sikerrel járt az elvonó.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását