2024. március 29. - Auguszta

Tippek anális szexhez

A pasik többsége élvezi, de egy barátnőt meggyőzni ugyanerről, az nem is olyan egyszerű! Hogyan lehet beindítani a fantáziáját, ha teljes az ellenállás? Az első lépés mindig a beszélgetés! Ki kell derítened, pontosan mivel van baja, majd láss hozzá, hogy
2008. október 1. szerda 20:13 - Hírextra
I. Öröm vagy szenvedély

Leginkább a fájdalom az, ami miatt nem akarják a nők. Az első mindig kellemetlen, amiből nem is kell több. Hacsak nem a fájdalomra gerjed a kedvesed! Lehet, hogy nem is saját tapasztalatai miatt mond nekem, csak úgy hallott valakitől néhány horror- sztorit.

Pedig megfelelő izgalmi állapotban az anális szex igenis élvezetes! Sajnos a végbélben található idegvégződések nemcsak az élvezetért, hanem a fájdalomért is felelősek. Ha nem a megfelelő technikát alkalmazod, tényleg fájhat! Amikor erről beszélgettek, éreztesd vele, hogy te igenis tenni akarsz valamit azért, hogy neki is jó legyen. És hogy ez téged mennyire felizgat!

Megoldás: Tanuld meg a tökéletes technikát!

1. lépés: Az időzítés

Először is, lazítsatok! Az idegesség hatására ugyanis a végbélnyílás összeszűkül, és képtelen leszel behatolni. Ha ez lesz az első alaklom, különösen figyelj az ő reakcióra! Csak akkor kezdeményezd, ha épp semmi különös gondja nincs! Remélhetőleg már tudod, mi indítja be. Ha a kemény pornó, akkor tegyél be egy kazettát; ha egy fürdő és masszázs, akkor tedd azt!

2. lépés: Vigyázz, kész…

Ne ronts ajtóstól a házba! Itt most különösen sok időt kell fordítanod a megfelelő hosszúságú és színvonalú előjátékra. Mielőtt a péniszeddel hatolsz be, használd a szádat, az ujjaidat, vagy akár néhány segédeszközt. A cél, hogy kitáguljon, és te beférj!

Használj síkosítót, sokat! Míg a hüvely termel természetes nedvességet, a végbél nem. Neked kell gondoskodnod, hogy jól csússzon!

3. lépés: Rajt!

Az első lépés, az óvszer. Az átlagosnál is fontosabb, hogy ilyenkor védekezzetek, ugyanis a végbél környékén másfajta folyadék is belétek kerülhet, a fertőzés veszélye jóval nagyobb.

Amikor te készen állsz, tudd meg, hogy nála mi a helyzet. Ha mehet, akkor lassan hatolj belé, közben folyamatosan figyeld, nem okozol- e fájdalmat. A legnehezebb dolog a pénisz legtetejét bejuttatni, mert a női záróizom rögtön működésbe lép, és véd! Először elég, ha csak a farok legfelső rész tolod ki és be.

Ha érzed, hogy könnyebben siklik, mehetsz mélyebbre! A záróizom is itt a köréd feszül majd, de ahogy beljebb mész, a tér is tágul. Sok pasinak ennél a pontnál lehervad a kedve, de nem biztos, hogy te is így leszel vele. Csak hozzá kell szoknod az új helyzethez!

Arra figyelj, hogy itt nem tudsz olyan gyorsan mozogni, mint a hüvelyben. Egy percre se téveszd szem elől a barátnőd arcát. Ha önző módon csak a saját kielégülésedre koncentrálsz, többet biztos nem veszed rá!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását