2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Kapni fog a megszégyenítő

Megkötözve, szégyentáblával a nyakában vonszolta magával a rendőrségre egy brit férfi lopással gyanúsított beosztottját. Meglepődött, mikor őt is letartóztatták.
2008. október 1. szerda 08:28 - Hírextra
Az essexi Simon Cramer, egy padlóburkoló cég vezetője attól vetkőzött ki magából ennyire, hogy a múlt hét végén egyik munkását, Mark Gilbertet rajtakapta, amint engedélye nélkül egy 845 fontról szóló csekket akart a terhére beváltani.

Cramer - aki büszkén mesélte, hogy alkalmazottja akár heti ezer fontot (300 ezer forint) is megkeresett nála - annyira feldühödött az áruláson, hogy előbb jól elagyabugyálta a 39 éves Gilbertet, majd megkötözte, és igaza teljes tudatában városa főutcáján hurcolta végig a rendőrségre. A megfélemlített ember nyakába egy kartontáblát akasztott, amin ez állt: "TOLVAJ. 845 fontot loptam. Megyek a rendőrségre". (845 font átszámítva 260 ezer forint.)

A rendőrőrsön azonban mindkettejüket letartóztatták: a beosztottat lopásért, a főnököt viszont törvénytelen fogvatartásáért.

Miután egy éjszakát töltöttek a hűvösön, mindketten hazamehettek az óvadék kifizetése fejében.
Lehiggadva már mindketten értetlenül álltak a történtek előtt. A háromgyerekes Gilbert azt állította, hogy csupán jogos járandóságát akarta beváltani, és halálfélelme volt a meghurcoltatása alatt. A kétgyerekes, 41 éves Cramer megrettent a rá váró szigorú büntetéstől, és azzal mentegette magát, hogy csak szembesíteni akarta Gilbertet azzal, amit tett.

A megszégyenítésben a főnök kezére játszó további három férfit szintén őrizetbe vették.
Az essexi rendőrség megkezdte a nyomozást az ügyben - közölte a brit Mirror online kiadása.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását