2024. április 23. - Béla

Favre "apó" és a gyászoló játékos

A veterán Brett Favre, a New York Jets irányítója és Matt Bryant, a Tampa rúgójátékosa számára örökké emlékezetes maradt a profi amerikaifutball-liga (NFL) hétvégi fordulója.
2008. szeptember 29. hétfő 09:16 - Hírextra
A 38 esztendős Favre egyéni csúcsot jelentő hat touchdownt (TD, hatpontos találatot) adott az Arizona Cardinals elleni 56-35-re megnyert összecsapáson. Az elnyűhetetlen klasszis megszakítás nélkül 257. alkalommal lépett pályára, és ezzel tovább javította saját NFL-rekordját.

Favre volt klubja, a Green Bay Packers 30-21-re kapott ki a Tampa Bay Buccaneers otthonában. A meccs Bryant számára volt lélektanilag fontos, ugyanis egy nappal korábban temették el három hónapos korában elhunyt kisfiát.

"Trysonnak ajánlom ezt a meccset, ez az ő napja volt" - jegyezte meg a további öt gyermeket nevelő apuka, aki a város egyik legendás alakja, számos jótékonysági akciót szervez, és gyermekkórházakat keres fel.

Bryant a vasárnapi találkozón három darab három pontot érő mezőnygólt, és szintén három, a TD-k után járó egypontos extra-kísérletet értékesített.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását