2022. augusztus 14. - Marcell

Drágulnak a strandbelépők

Átlagosan 200 forinttal emeli a belépődíjak árát a fővárosi önkormányzat fürdőtársasága az energiaköltségek növekedése miatt októbertől - erről közleményben tájékoztatta hétfőn a cég az MTI-t.
2008. szeptember 29. hétfő 21:16 - Hírextra
A dokumentum konkrétumot nem tartalmaz az új tarifákról, azt azonban leszögezi a cég, hogy az úgynevezett kiegészítő szolgáltatásokért, mint például a masszázs, nem kell többet fizetni.
A Budapest Gyógyfürdői Zrt. közleménye rögzíti, hogy a cég idén még nem emelt árakat. Emlékeztetnek arra is, hogy a strandszezonban 20 százalék körül csökkentették a belépődíjat.

A közlemény kitér arra is, hogy októbertől változik és bővül a Király fürdő szolgáltatása. A fürdőt vasárnaponként együtt használhatják majd férfiak és nők. Ezáltal az úgynevezett női napok száma hétfőre és szerdára korlátozódik. A többi napon csak férfiak használhatják majd a fürdőt, ahol ezután ismét fürdőlepedőt és köpenyt kapnak a vendégek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását