2024. április 19. - Emma

Armstrong mikor versenyezhet ismét?

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) azt ígéri, még a héten döntés születik arról, hogy a visszatérő amerikai kerékpáros legenda, Lance Armstrong mikor versenyezhet ismét.
2008. szeptember 29. hétfő 10:33 - Hírextra
Az a kérdés, hogy a Tour de France hétszeres győztesét mikortól regisztrálta mint reaktivált sportolót az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége (USADA). A szabályok értelmében annak a versenyzőnek, aki egyszer már visszavonult, majd újra szerepelni szeretne, fél évet kell várnia az első viadalára.

A 37 esztendős Armstrong szeptember 9-én jelentette be visszatérését, ám mint futó és hegyikerékpáros elindult különböző versenyeken. Amennyiben a USADA-nál ezt regisztrálták, akkor a bringásnak nem kell március 9-ig várnia.

Az UCI és a USADA most vette fel a kapcsolatot, és a héten eldől, hogy Armstrong mikor versenyezhet.Az amerikai jelezte: indulni kíván a január 20. és 25. közötti ausztrál körversenyen, a Tour Down Underen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását