2024. április 26. - Ervin

Meghalt a focista

Bár a hét elején úgy tűnt, már túl van az életveszélyen, belehalt sérüléseibe Thiago Da Silva, a brazil Vasco da Gama korábbi futballistája, akit a múlt héten próbáltak megölni.
2008. szeptember 25. csütörtök 11:15 - Hírextra
A legutóbb a másodosztályú, riói Universidad Estacio de Sá csapatában szerepelt labdarúgóra - amint azt a rendőrség azóta kiderítette - volt menyasszonya és annak rokonai küldtek bérgyilkosokat.

A két pribék - akit az ex-arához és annak családtagjaihoz hasonlatosan már letartóztattak - elrabolta és megkínozta áldozatát, majd Rio de Janeiro egyik elhagyatott részén több lövést is beleeresztett, amikor a játékos menekülni próbált. Da Silva csodával határos módon túlélte a merényletet, és a tettesek nyomára vezette a rendőrséget, utóbb azonban belehalt sérüléseibe.

A 23 évet élt labdarúgó a feltételezések szerint azzal haragította magára volt menyasszonyát és családját, hogy visszalépett az ez évre tervezett esküvőtől.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását