2023. április 1. - Hugó

De La Hoya új edzővel készül Pacquiao ellen

Oscar De La Hoya új edzővel, a legendás Nacho Beristain irányításával készül fel utolsó profi ökölvívó-mérkőzésére.
2008. szeptember 24. szerda 11:29 - Hírextra
A hat súlycsoportban is vb-övet szerzett amerikainak azért kellett új trénert keresnie, mert edzője, az idősebb Floyd Mayweather még az előtt elvállalta Ricky Hatton felkészítését, hogy De La Hoyának és menedzsmentjének sikerült volna megegyeznie a thaiföldi Many Pacquiao képviselőivel.

A sportág szerelmeseinek körében óriási érdeklődéssel várt De La Hoya-Pacquiao meccset december 6-án rendezik meg, míg Hutton november 22-én lép kötelek közé.

De La Hoya nem véletlenül választotta a profi ökölvívás Hírességek Csarnokába is bekerült Beristaint edzőjének, ugyanis a szakember a trénere Juan Manuel Marqueznek, aki két látványos mérkőzést is vívott a thaiföldi klasszis ellen.

A két ringkiválóság meccsére Las Vegasban kerül sor mintegy 100 millió dollárért, amelynek megoszlásáról nincs biztos információ. A felek 66 és fél kilóban mérik össze tudásukat, tulajdonképpen "félúton" találkozva, amennyiben De La Hoya - aki csaknem nyolc éve nem bokszolt ilyen alacsony testsúllyal - lefogyaszt, Pacquiao pedig "felhízik" a váltósúlyú kategóriába.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását