2024. április 25. - Márk

Pert nyert

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) döntőbizottsága a Ferencvárost is birtokló Kevin McCabe csapata, a Sheffield United javára ítélt a West Ham Uniteddal szemben indított kártérítési perben.
2008. szeptember 23. kedd 15:30 - Hírextra
A hírt a második éve a másodosztályban szereplő sheffieldiek honlapja adta tudtul. Az itt megjelent közleményből az nem derül ki, hogy mekkora összeget ítéltek meg a csapatnak. Szigetországi lapértesülések szerint 30 millió font a kártérítés összege, ám ezt senki nem erősítette meg.

A Sheffield 2007-es kiesése után először azt kérte, hogy helyezzék vissza az élvonalba, mert az előtte végzett, s így bennmaradt West Ham 2006-ban az argentin Carlos Tévezt és Javier Mascheranót is jogtalan átigazolással szerezte meg. A Sheffield óvását minden szinten elutasították, annak ellenére, hogy a szabálytalan üzlet miatt 5,5 millió fontos büntetést kiszabtak a West Hamre.

Miután a Premier League-be nem térhetett vissza klub, a vezetők úgy döntöttek, hogy kártérítési pert kezdeményeznek, mert McCabe korábbi nyilatkozata szerint 50 millió fontot buktak a kieséssel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását