2024. április 12. - Gyula

Őrizetben a zaklató

Őrizetbe vették azt a szabadságvesztés büntetéséből szabaduló 19 éves cibakházi férfit, aki korábban zárkatársát fajtalankodásra kényszerítette és kis híján végzett vele - közölte az MTI-vel kedden a rendőrség.
2008. szeptember 23. kedd 15:53 - Hírextra
A 19 éves cibakházi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2007. októberében a kecskeméti büntetés-végrehajtási intézetben társával, több alkalommal, erőszakkal és fenyegetéssel arra kényszeríttették zárkatársukat, hogy velük fajtalankodjon, illetve közösüljön - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nyíkos Tamás törzszászlós beszámolt arról, hogy az őrizetbe vett férfi 2007. október 10-én lepedőből készített kötelet tett a sértett nyakába, majd a zárkában lévő emeletes ágy felső szintjéről felhúzta, aki az akasztás következtében elvesztette az eszméletét.

A férfi ellen emberölés bűntett kísérlete és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt már korábban eljárás indult, de őrizetbe vételére hétfői szabadulásakor került sor - tette hozzá a sajtóreferens. A sajtóreferens elmondta, hogy a sértettet fajtalankodásra kényszerítő másik zárkatárs ellen is eljárás van folyamatban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását