2024. május 3. - Tímea, Irma

Eladják a korházi széfeket

A hazai kórházak nagy részében elkezdődött a Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter rendeletének áprilisi módosítása miatt feleslegessé vált széfek kiárusítása - írta a csütörtöki Magyar Nemzet.
2008. szeptember 18. csütörtök 06:45 - Hírextra
A lap becslése szerint azzal együtt is "több millió" széf vált feleslegessé, hogy az előrelátóbb intézmények meg sem vásárolták azokat, bízva abban, hogy nem lesz hosszú életű a határozat - olvasható a cikkben.

A lap körképében szereplő egyik kórház, a kecskeméti megyei kórház például 1040 darabot vásárolt, amelyekből ott már háromszázat fel is szereltek, amikor megtudták, még sincs szükség a széfekre. A kiárusítást már meg is kezdték, tőlük 4140 forintért bárki elviheti a feleslegessé vált darabokat.

Gyulán viszont nem hittek a törvény hosszú életében: közbeszerzési eljárást írtak ki, de mire azt elbírálták volna, a rendeletet visszavonta a minisztérium. Az időhúzással így 15 millió forintot spórolt meg a gyulai Pándy Kálmán Kórház - emelte ki a napilap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását