2024. május 2. - Zsigmond

Ágyrajárók

Vidéki borsodi településekről, mi több, még a Dunántúlról is ingáztak prostituáltak Miskolcra "dolgozni", most többen közülük kényszerűségből pihennek.
2008. szeptember 18. csütörtök 11:13 - Hírextra
Pénzbírság, elzárás - legtöbbször ez a verdikt a prostituáltaknak Miskolcon, akik közül egyre többen már védett övezetben is kínálják szolgáltatásaikat, és akik közül többen úgymond bejárnak a városba - mondta Dobi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Főleg Miskolc környéki településekről érkeznek az örömlányok a borsodi megyeszékhelyre, de a rendőrök már mosonmagyaróvári hölgyet is lefüleltek - jegyezte meg Dobi Tamás, megjegyezve, ez utóbbi prostituáltat a bíróság gyorsított eljárás keretében 80 ezer forint pénzbírságra ítélte. Akadt olyan lány is, akivel szemben igen rövid idő alatt hétszer indítottak eljárást tiltott kéjelgés miatt. Neki börtönbe kellett vonulnia.

A szóvivő emlékeztetett arra, hogy tiltott kéjelgés elkövetése miatt 3 ezer forinttól 150 ezer forintig terjedő pénzbírság, illetve 60 napig terjedő elzárás szabható ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását