2024. május 2. - Zsigmond

Rendelkezést sértett a Duna TV

Felhívjuk előfizetőink figyelmét, hogy a szeptember 9-én, 16:28 órakor kiadott, ORTT: politikai hirdetésekre vonatkozó rendelkezést sértett a Duna TV című anyagunk 1. és 3. bekezdésében a név helyesen: Vajdasági Magyar Koalíció.
2008. szeptember 16. kedd 16:10 - Hírextra
ORTT: politikai hirdetésekre vonatkozó rendelkezést sértett a Duna TV
Budapest, 2008. szeptember 9., kedd (MTI) - Kétszer is megsértette a Duna Televízió a politikai hirdetés közzétételére vonatkozó rendelkezéseket, amikor május 9-én két alkalommal közzétette a Vajdasági Magyar Koalíció politikai hirdetését - áll az Országos Rádió és Televízió Testület keddi sajtóközleményében.
A médiatörvény rögzíti, hogy a külföldre irányuló műsorszolgáltatásban tilos politikai hirdetés közzététele. A csatorna pedig elsősorban a Magyar Köztársaság határain kívül élő magyarság számára nyújt közszolgálati műsorszolgáltatást.
A Vajdasági Magyar Koalíció hirdetésben kérte a nézőket, hogy május 11-én szavazzanak rá.
A testület a hatósági ellenőrzés eredményeként felhívta a műsorszolgáltatót a sérelmezett magatartás megszüntetésére - áll a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását