2024. április 19. - Emma

Két baleset, egy halálos áldozat

Másfél óra alatt két súlyos baleset történt egymáshoz közel Fejér megyében, az egyik karambolnak halálos áldozata is van - értesült a HavariaPress. Seregélyes és Sárosd között egy Peugeot 206-os és egy Suzuki Swift ütközött össze.
2008. szeptember 15. hétfő 17:52 - Hírextra
A Peugeot keresztbe fordult az úton, a Suzuki pedig az árokban borult. A Peugeot vezetője egyedül utazott, a Suzukiban ketten ültek. A baleset következtében mindhárman a járművek roncsai közé szorultak, a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a sérülteket. A Peugeot-t vezető férfit és a Suzukiban elöl utazó nőt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A Suzukit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy gondos ellátás ellenére a mentőautóban életét vesztette.

Még tartott a műszaki mentés a Seregélyes és Sárosd között történt balesetnél, amikor újabb, hasonló karambolról érkezett bejelentés a tűzoltóság ügyeletére: fél kettő körül a 7-es főúton Székesfehérvár és Dinnyés között szintén két személygépkocsi, egy Suzuki Swift és egy Opel Ascona ütközött. A baleset következtében a Suzuki az út melletti árokba hajtott, az Opel pedig keresztbe fordult az úton. Az Opel utasai közül ketten súlyos, ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek. Az Opel az egyik hátul ülő utasát a mentők a tűzoltók segítségével emelték ki a kocsiból. A Suzukiban ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását