2024. május 7. - Gizella

Elfogták a taxist megtámadó nőt

Egy rablási kísérlet gyanúsítottjaként fogták el kedden a keszthelyi rendőrök azt a nőt, akiről kiderült, hogy ő támadott és sebesített meg a hétvégén egy taxist Vonyarcvashegyen.
2008. január 9. szerda 07:14 - Hírextra

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az eset után az MTI-nek elmondta: a 37 éves, Győr-Moson-Sopron megyei nőről kiderült, hogy más bűncselekményeket is elkövetett.

A nyomozás adatai szerint a nő január elsején érkezett Hévízre, ahol álnéven bejelentkezett egy szállodába. Később fizetés nélkül egy másik hévízi szállóba költözött át, ahol ugyancsak álnéven mutatkozott be - közölte Csizmazia Péter.

Szombaton a nő taxival Vonyarcvashegyre vitette magát. A megadott címre érve a sofőrre támadt, egy üvegdarabbal megvágta, majd elmenekült. A taxis nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Kedden a nő a keszthelyi vasútállomás közelében leszólított egy táskát cipelő asszonyt, akitől el akarta venni a holmiját. Hogy nyomatékot adjon követelésének, egy üvegcseréppel több alkalommal megvágta a megtámadott asszonyt.

Miután nem tudta megszerezni a táskát, megpróbált elmenekülni. A bántalmazott asszony nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett az elsődleges orvosi diagnózis szerint.

A helyszínre siető rendőrök még a közelben elfogták a 37 éves nőt, akit a Keszthelyi Rendőrkapitányságon őrizetbe vettek. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, rablás kísérlete, csalás és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást - közölte a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását