2024. május 6. - Ivett, Frida

Fogadkozik a 4x100-as francia gyorsváltó

A francia 4x100-as gyorsúszóváltó jövőre, a római világbajnokságon szeretne visszavágni az amerikaiaknak az olimpiai vereségért.
2008. szeptember 11. csütörtök 07:59 - Hírextra
Frédérick Bousquet, az ötkarikás staféta egyik tagja marseille-i klubja sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, Pekingben nem azért maradtak alul, mert a tengerentúliak erősebbek voltak, hanem azért, mert ők kevesebb tapasztalattal rendelkeztek.

"Viszonylag fiatal csapat a miénk, csupán idén, Párizsban szerepeltünk először együtt. Időt nem szeretnék megjósolni a jövő évre, de egyértelmű a célunk, nyerni akarunk" - mondta.

Az amerikai váltó - benne az olimpián végül nyolc aranyéremmel záró Michael Phelpsszel - nagy csatában kerekedett felül a később 100-on egyéniben olimpiai bajnok Alain Bernard-ral felálló franciákon.

Az első öt staféta a régi világcsúcson belül úszott, a remekül hajrázó amerikaiak 3:08.24 perccel győztek, a franciák 3:08.32-vel fejezték be a versenyt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását