2024. május 10. - Ármin, Pálma

A Magyar Demokratikus Unió közleménye

A Magyar Demokratikus Unió közleménye a Demokratikus karta megalakulásával kapcsolatosan és a Fejér megyei Bicske város időközi polgármesteri választásáról.
2008. szeptember 8. hétfő 11:06 - Hírextra
A Magyar Demokratikus Unió Poltikai Párt, aki Magyarországon a harmadik erőt kívánja képviselni, üdvözli és támogatja a Demokratikus karta létrehozását, mivel minden olyan megmozdulás, ami a demokrácia védelmében történik és a szélsőségek ellen van, azt az MDU támogatja és értékrendjében szerepel.

Ennek jeles példája, hogy Fejér megyében, Bicske városában az időközi polgármesteri választásokon támogatja a függetlenként induló Fekete Attila polgármester jelöltet. Érdekessége az, hogy létezik Magyarországon egy közös akaratnyilvánítás és támogatás, hiszen az MDU, az MSZP helyi szervezete, az SZDSZ helyi szervezete, valamint a FKGP helyi szervezete is biztosította Fekete Attilát támogatásukról.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Földvári
2011. március 13. 19:55
Bocsánat javítanom kell magam az ítélet lett meg kb két hete !
Földvári
2011. március 13. 19:53
Régóta nem írtam erre az oldalra de most ezt nem hagyhatom szó nélkül. Két hete volt ennek a csaló Urbán- Szabó Lászlónak a tárgyalása a Markóban. Csalás és más egyébb gazdasági bűncseélekmények miatt ráadásul ő mint visszaeső állt a bíróság elé. De a magyar bíroságok folyamatosan felmentik felsőbb utasításra gondolom mert most is egy arrogáns bírónő vezette le a " röhelyesnek mondható tárgyalást" Mindenkit rendbírsággal fenyegetett még akkor is ha még meg sem szólalt a tanu. Egyszerűen mindenkit megfélemlített aki egy kicsit is közelebb került az igazsághoz.A vádlott és az ő tanuinak meg szinte kinyalta a seggét. Tanukat hozatott be kemény magyar forintért volt olyan tanu akit Szombathelyről állítatott elő és lazán közölte vele,hogy 100 ezer forintjába fog ez neki kerülni mert bizony ennek költségeit neki kell állnia! Az a szerencsétlen meg csak nézett ki a fejéből mert neki aztán tényleg nem volt értelme megjelenni ,mint ahogyan több tanu is hivatalból feleslegessé vált. Az ég világon semmi de semmi értelme nem volt az egész herce hurcának ,az ügyész meg nem tudni miért nagyiokat hallgatott úgy csinált mint ha ott sem lenne . Na enyit a bíróságokról. Aztán most tudtam meg,hogy egy bűntetett előéletű és sorozatosan visszaesőnek számító bűnöző URBÁN-SZABÓ LÁSZLÓ névre halgató ,a politika mögé bújó szélhámos aki több millió miatti tartozásai és csalásai miatt lett perbe fogva ,csekély 120000 forintos pénzbüntetéssel megúszta a "pártatlan Bíróságnak" köszönhetően" Nem tudom meddig mehet ez még így de hogy nincs jog sem igazságos vizsgálat mert már a rendőrségen manipulálva van minden ügye , ezt az embert egyszerűen nem lehet felelősségre vonni. De csak azért mert besúgója a rendőrségnek évek óta ,abból is a legszemetebb fajtája, aki időközönként befekszik a célpont bűnözők közé és szállítja az infót a megbízóinak. De azért merem gondolni,hogy arra nem kapott utasítást,hogy folyamatosan becsapjon becsületes emberek sorát, és végig szélhámoskodja szinte az egész országot,mindenhol csak a tartozásait hagyja a szép igéretei helyett! Nagyon jó lenne ha végre a hivatalos szervek is felfigyelnének ezen tevékenységeire és végre megkapná a méltó büntetését tetteiért!
Földvári
2010. november 26. 10:46
Írásos anyagokat lehet olvasni itt a neten sok külömböző fórumon!
Elég a keresőbe írni,azt:Urbán-Szabó László, vagy Létalap Párt,vagy MDU, és még sok sok blogot is feltudnék sorolni,melyek tartalma és véleménye engem igazol!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását