2024. április 29. - Péter

Shannen Doherty megbékélt

Kibékült a Beverly Hills 90210 két sztárja! Kelly és Brenda a képernyőn kebelbarátnők, a való életben azonban ellenségeknek számítottak – mostanáig! Mivel a sorozatot újraforgatják, ráadásul mindkettőjük szereplésével, a két színésznőnek el kellett
2008. augusztus 30. szombat 06:39 - Hírextra
A VIVA képernyőjén minden nap megbeszélik apró-csepró problémáikat: ki gondolta volna, hogy a Beverly Hills 90210 sztárjai, Shannen Doherty és Jennie Garth civilben egy pohár vízben tudnák megfojtani egymást?

Pedig így van, legalábbis így volt a közelmúltig. A két színésznő ugyanis békét, vagy legalábbis fegyverszünetet kötött, persze kényszerűségből. Mindketten szerepelnek ugyanis a Beverly Hills 90210 újraforgatott, vadonatúj részeiben, amelyeket 90210 címmel szeptemberben mutatnak majd be Amerikában! Valószínűleg a titokzatos sérelem – amely egy korábbi forgatáson érte őket egymás részéről – elfeledve nincs, csak félretéve, a 90210-nek azonban ez biztosan jót tesz majd.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását