2024. április 28. - Valéria

Azonosították az áldozatokat

Azonosították két szörnyethalt utasát annak a motoros sárkányrepülőnek, mely csütörtökön zuhant le Szolnokon - értesült a HavariaPress.
2008. augusztus 29. péntek 15:30 - Hírextra
Azonosították két szörnyethalt utasát annak a motoros sárkányrepülőnek, mely csütörtökön zuhant le Szolnokon - értesült a HavariaPress. Egy 43 éves szolnoki férfi és egy 34 éves besenyszögi nő lelte halálát, mikor Apolló típusú motoros sárkányrepülőjükkel lezuhantak Szolnok egyik használaton kívüli laktanyájának területén. A könnyű légi jármű a volt katonai bázis egyik hangárjának tetejére zuhant, a rajta ülő két ember azonnal meghalt. A tragikus baleset körülményeit és okát még vizsgálják a hatóságok, de mindezidáig nem találtak műszaki hibára utaló jeleket. Egy szemtanú, aki látta a repülést, elmondta, hogy a jármű műrepülő gyakorlatokat hajtott végre. Feltételezhető, hogy a veszélyes, efféle géppel meg nem engedett manőverek során zuhant le a sárkány. Ezt a lehetőséget támasztják alá a roncs sérülései is. A tragédiához vezető okokat a rendőrség is vizsgálja.
Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását