2024. április 19. - Emma

Sétával a mellrák ellen

Több közismert hölgy is csatlakozott ahhoz a mellrák elleni figyelemfelkeltő sétához, amelyet egy kozmetikai vállalat szervez szeptember 13-án, szombaton a Városligetben és környékén.
2008. augusztus 28. csütörtök 11:06 - Hírextra
Az énekes Zséda, a műsorvezető Dombovári Vanda, Ada és Kisó, valamint Keleti Andrea táncművész és Debreczeni Zita modell is részt fog venni a sétán.

Az Egynapos gyaloglás az életért elnevezésű eseményt 2001 és 2005 között ötször rendezte meg Magyarországon az Avon, a megmozduláson minden alkalommal több ezren vettek részt. Miután a cég idén az emlőrák elleni küzdelmének tizedik évfordulóját ünnepli a korábbi hagyományokhoz híven ismét gyaloglást szervez szeptember 13-án a Városligetben és környékén.

A cél, hogy minél többen részt vegyenek a sétán és ezzel kifejezzék elkötelezettségüket az emlőrák elleni küzdelemben. A program délelőtt tizenegy órakor kezdődik a Petőfi Csarnoknál regisztrációval. Délután egy órától Katus Attila aerobikvilágbajnokkal, életmódszakértővel melegíthetnek be a résztvevők. A gyaloglás fél kettőkor kezdődik. Délután négy órától koncertek kezdődnek a Petőfi Csarnokban, fellép: Gáspár Laci, Four for Dance, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, valamint Zséda.
A koncertekkel egyidejűleg szűrővizsgálatokon is részt vehetnek a látogatók.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását