2024. május 5. - Györgyi

Négymillióan nem jutnak internethez

Napi szinten négymillió állampolgár nem fér hozzá az internethez, ezért az államnak és az önkormányzatoknak támogatniuk kell a világháló minél szélesebb körű elterjedését - mondta a Fidesz operatív igazgatója, a párt informatikai kabinetjének vezetője hét
2008. augusztus 25. hétfő 13:00 - Hírextra
Nyitrai Zsolt Erdős Norbertnek, a térség országgyűlési képviselőjének új honlapját mutatta be, s ennek kapcsán beszélt az internet elérésének hazai lehetőségeiről. Mint mondta: bízik abban, hogy rövidesen megalakul az országgyűlésben egy eseti bizottság, amelyik nemcsak számba veszi a jelenlegi helyzetet, hanem megoldási javaslatokat is tesz a világháló minél szélesebb körű elérésének megteremtése érdekében.

Nyitrai Zsolt egyébként a Fidesz kommunikációja szempontjából is kiemelt jelentőségűnek nevezte az internet használatát. Elérendő célnak nevezte, hogy a jövőben minden egyes képviselőjüknek és választókerületi elnöküknek legyen önálló honlapja.

Becslése szerint napjainkban a fideszes képviselők harmada él ezzel a lehetőséggel, de - mint mondta - ebben rövidesen ugrásszerű változás várható.

Erdős Norbert elmondta, hogy a most indult portálon nemcsak képviselői tevékenységével ismerkedhetnek meg az olvasók, hanem az internet segítségével lehetőségük lesz arra is, hogy kommunikáljanak vele. A képviselő mindazonáltal hozzátette: természetesen az internet kínálta lehetőség nem helyettesíti a választópolgárokkal való személyes találkozásokat, ezért ez utóbbit továbbra is kiemelt feladatának tekinti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását