2024. május 2. - Zsigmond

Jótékonysági nap

Szezonzáró jótékonysági napot tartanak Zalaegerszegen az AquaCityben szombaton: a bevételt a kistérségi központi ügyelet számára hordozható EKG-készülék vásárlására, valamint új állatmenhely építéséhez ajánlják fel - tájékoztatta a fürdőt üzemeltető Therm
2008. augusztus 22. péntek 17:15 - Hírextra
A rendezők 1500-2000 vendégre számítanak a szombati programokon, a zalaegerszegiek lakcímkártya bemutatásával kedvezményes, valamennyi élményelemre érvényes belépőt válthatnak. A fürdőzésen kívül a szervezők változatos programokkal is várják a látogatókat: az ifjabb korosztálynak balesetmegelőzési programokat szerveznek, a játszóházakban kézműves foglalkozásokon mutatják be az arc- és hennafestést, vízi ugróversenyeket rendeznek. A délutáni műsorokon hagyományőrző csoportok, táncegyüttesek, táncklubok lépnek fel és bábelőadást is tartanak.

A jótékonysági napon változatosabb lesz a strand ételkínálata is: a gasztronómiai különlegességeket civil szervezetek, vállalatok és hivatalok főzőcsapatai készítik majd el, az ételeket jelképes összegért bárki megkóstolhatja. A becsületkasszába gyűjtött bevételt az alkalmi szakácsok ugyancsak jótékony célra ajánlják fel.

A szezon egyébként augusztus utolsó napján fejeződik be. Mateisz Roland megemlítette, hogy a kedvezőtlen időjárás miatt idén csökkent a forgalom a tervezett 90 ezer, 100 ezer vendég helyett mindössze 67 ezren keresték fel az AquaCity-t. Naponta átlagosan ezer-kétezer, hétvégén pedig két-háromezer fős forgalmat bonyolítottak le, de a rossz idő miatt több alkalommal - júliusban például egy egész héten keresztül - zárva volt az élményfürdő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását