2024. május 2. - Zsigmond

Talán az öttusázóknak sikerül

Az öttusázók szerezhetik meg az első magyar aranyérmet csütörtökön a pekingi nyári olimpián, bő három nappal a játékok befejezése előtt. Ezen a napon 23 számban avatnak bajnokot.
2008. augusztus 20. szerda 18:00 - Hírextra
Az egyéni versenyben a kétszeres világ-, egyszeres Európa-bajnok Balogh Gábor és a sérüléséből felépült, világ- és Európa-bajnok Horváth Viktor áll rajthoz. Horváth indulása egy deréktáji idegbecsípődés miatt az utolsó pillanatig kétséges volt, csak kedden kapott engedélyt az orvosoktól a versenyzésre.

A női kézilabdatorna elődöntőjében a magyarok ellenfele a világbajnok Oroszország lesz, női vízilabdában Godova Gábor csapata a bronzmeccsen Ausztráliával találkozik.Atlétikában a 20 km-es gyaloglásban Füsti Edina, tízpróbában Zsivoczky Attila áll rajthoz, a gerelyhajítás selejtezőjében Olteán Csongor képviseli a magyar színeket.

A szabadfogású birkózók versenyében Kiss Gergely a 96, Aubéli Ottó a 120 kg-osok között lép szőnyegre. Előbbi a 16 közé, utóbbi a nyolc közé jutásért kezd, mindketten verhető ellenfelet kaptak első mérkőzésükre.

A BMX-kerékpárosok versenyében az elődöntőket és a finálét rendezik: a férfiaknál Radasics Vilmos már nem érdekelt, mivel kiesett a negyeddöntőben, míg a nőknél Hódi Anikó harcba száll a minél jobb helyezésért.

A kajak-kenusoknál a középfutamokat rendezik 500 méteren: K-1-ben Vereckei Ákos, C-1-ben Vajda Attila, C-2-ben Sáfrán Mátyás és Sáfrán Mihály döntőbejutási esélyekkel száll vízre.
Hosszútávúszásban a 10 km-es verseny magyar indulója Gercsák Csaba lesz.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását