2022. június 25. - Vilmos

A férje előtt szexel DiCaprioval

Kate Winslet és Leonardo DiCaprio annak idején életük egyik legjobb alakítását nyújtották a Titanicban. Az 1997-es filmet azóta is a legjobbak között tartják számon. A felejthetetlen páros most újra visszatér, ráadásul ismét szerelmeseket játszanak legúja
2008. augusztus 17. vasárnap 08:44 - Hírextra
A filmet Winslet férje, Sam Mendes rendezi, ami különös szerelmi háromszöget eredményez a forgatáson. A legbizarrabb, hogy a filmben található egy szexjelenet is. – Nagyon kellemetlen ez a helyzet. Leo persze nyugtat, hogy ne foglalkozzak semmivel, de én folyton arra gondolok, hogy a legjobb barátommal kell ágyba bújnom a férjem előtt. Ez annyira furcsa – vallotta be Kate.

A színésznő férje szintén nehezen vett erőt magán, hogy profi módon rendezze meg a jelenetet. – Mit ne mondjak, bizarr ez az egész. Azt kell magyaráznom a nejemnek, hogyan szexeljen. Egy ilyen jelenet amúgy is nehéz, hát még, ha a feleségemről van szó – magyarázta Sam.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását