2024. május 30. - Janka, Zsanett

Bryant meze a legnépszerűbb Kínában az NBA-sztárok között

Az amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) sztárjai közül immár második éve Kobe Bryant meze bizonyult a legnépszerűbbnek Kínában.
2008. augusztus 14. csütörtök 08:55 - Hírextra
A Los Angeles Lakers csillagának ázsiója valószínűleg tovább nő a pekingi olimpia idején, mert az öt legtöbb eladott mez tulajdonosai közül csak ő tagja az Egyesült Államok válogatottjának.
Második lett a kínai eladási listán a bajnok Boston Celtics legjobbja, Kevin Garnett, csapattársa, az NBA-döntő legértékesebb játékosának (MVP) válaszott Paul Pierce pedig a negyedik. A harmadik helyre Tracy McGrady (Houston Rockets) került, míg az ötödik Allen Iverson (Denver Nuggets) lett.
Érdekes módon a nemzeti hősnek számító Jao Ming (Yao Ming) népszerűsége csökkent a legutóbbi szezonban: a tavalyi hatodikról a tizedikre esett vissza a mezértékesítési listán.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását