2024. április 27. - Zita

Iron Maidenre fel! - videóval

Az Iron Maiden fellépésével folytatódik (vagy elkezdődik?) a Sziget fesztivál augusztus 12-én, a nulladik napon. Nemcsak a heavy metal legendái állnak ma színpadra: 6 boldog magyar rajongó vokálozik ma nekik, és előzenekar is lesz.
2008. augusztus 12. kedd 17:05 - paulson
Az Iron Maiden színre lépése előtt a zenekar basszusgitárosának lánya izzítja a közönséget. A név csalóka: nem szólóprodukcióról van szó, a hölgy egy együttes énekesnője. Zenei világában talán kicsit lazább, könnyedebb, rock and rollosabb, azonban az első perctől lehet hallani, hogy a Harris család esetében is igaz a mondás, hogy az alma nem esett messze a fájától.

Természetesen az este igazi szenzációja az Iron Maiden. Talán meglepő, hogy az eddigi hagyományoktól eltérően nem egy magyar megacsapattal indul a fesztivál, hanem igazi világsztárok szolgáltatják a talpalávalót a sátorverés utáni órákra. Mindenesetre a névsor így is szépen mutat: Illés, LGT, Iron Maiden.

Ráadásul a ma esti koncertnek a Pont FM rádió jóvoltából magyar szereplői is lesznek. 6 szerencsés rajongó a koncert folyamán együtt vokálozhat a „vasszűz” tagjaival egy szám erejéig. Persze ezt a fantasztikus lehetőséget nem csupán a szerencsének, és nem is képzett hangjuknak köszönhetik. A rockadó játékában résztvevők egy kép beküldésével neveztek, melyen Iron Maiden relikviákkal szerepeltek. A frappáns címmel ellátott alkotásokra múlt péntekig lehetett szavazni, ezen a napon a Rocközönben meg is volt az eredményhirdetés. A telefon másik oldalán lévő boldog győztesek hangját tehát kedvenceikkel, az Iron Maiden tagjaival egy színpadon hallhatjuk ma este.

Ahogy a mondás tartja, jó bornak nem kell cégér. Bár ez igaz lehetne Lauren Harris csapatára is, mégis tőlük választottunk a mai napra klipet (jobban mondva többszámos egyveleget), a mai sztár, Iron Maiden helyett. Őket úgysem kell senkinek bemutatni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását