2022. május 28. - Emil, Csanád

Jelentős várakozás a röszkei belépő oldalon

A szabadságukról hazatérő török és szerb vendégmunkások miatt jelentős várakozásra kell számítani a röszkei határátkelő belépő oldalán, péntek kora délutánra háromórás sor alakult ki - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
2008. augusztus 8. péntek 14:06 - Hírextra
A hét végén a várakozási idő további növekedésére számíthatnak az országba belépni szándékozok, s kilépő irányban is intenzív forgalomra várható vasárnap délelőttig - mondta Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A hatóságok a gyorsabb határátlépés érdekében az utazóknak javasolják, hogy válasszák a tompai és a tiszaszigeti határátkelőhelyeket - az utóbbit csak magyar és szerb állampolgárok használhatják reggel 8-tól este 6-ig -, ahol várakozás nélkül léphetnek át.

A nagylaki határátkelőhelyen is erős a forgalom, itt a kilépő oldalon szombaton kell torlódásra számítania a Romániába utazóknak, a várakozási idő meghaladhatja majd a fél órát - tudatta az alezredes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását