2024. április 26. - Ervin

90 milliós kábítószerfogás

Mintegy 90 millió forint értékű szintetikus kábítószert foglalt le a rendőrség; az ügyben két férfit is elfogtak és a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön az MTI-vel.
2008. augusztus 7. csütörtök 11:30 - Hírextra
A rendőrök még augusztus 2-án ütöttek rajta a két feltételezett elkövetőn, Budapesten és Biatorbágyon. Az egyikük autójából összesen közel 17 kilogramm szintetikus kábítószer - közel 51 ezer darab ecstasy tabletta és 3 kilogramm amfetamin por - került elő. A kábítószer piaci értéke hozzávetőlegesen 90 millió forint.

A nyomozás eddigi adatai szerint a Budapesten elfogott férfi a Biatorbágyon elfogott megbízásából, Hollandiából csempészte a kábítószert kamionnal. A kábítószert több lépcsőn keresztül juttatták volna el a fogyasztókhoz.

A két magyar férfi ellen jelentős mennyiségre elkövetett, kábítószerrel visszaélés miatt indult büntetőeljárás. A kábítószer csempészettel és terjesztéssel gyanúsított férfiakat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását