2024. május 30. - Janka, Zsanett

Halált kért magára

Nem kér ügyvédet az a kínai származású kanadai férfi, aki a múlt héten minden látható ok nélkül lefejezte a mellette utazó fiatal férfit egy zsúfolt távolsági buszon és evett is a húsából.
2008. augusztus 6. szerda 12:58 - Hírextra
A 40 éves Vince Weiguang Li arra kérte a bírót a manitobai tartományi bíróságon, hogy öljék meg őt. Rendőrségi forrásból közben kiderült, hogy amikor a férfit letartóztatták, a zsebében egy nejlonzacskóban megtalálták az áldozat fülét, orrát és szája egy darabját. Az őt kihallgató rendőröknek nem mondott mást, mint hogy "örökre" a buszon kell maradnia.

A 2004-ben Kínából bevándorolt Li halálra szurkálta, majd lefejezte a mellette utazó férfit, egy 22 éves vidámparki alkalmazottat, akinek végül darabokat vágott ki a húsából és megette.

Az Albertából Manitobába tartó távolság buszon szerda éjjel történt rémség után a Greyhound busztársaság visszavonta reklámkampányát, amely a buszos utazás "megnyugtató" élményét ecseteli és a sors fintoraként épp a drámai esetek hiányát emeli ki.

A kannibál makulátlan előéletű, munkáltatója mintaalkalmazottnak nevezte, s nem tud dühkitörésekről a férfit a kanadai beilleszkedésben segítő lelkész sem.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását