2024. április 29. - Péter

Gál gyorsan átállt, Böczögő kicsit nehezebben

A tornászok közül Gál Róbert gyorsan alkalmazkodott a pekingi körülményekhez, az élete első olimpiájára készülő Böczögő Dorinának ez tovább tartott
2008. augusztus 5. kedd 21:55 - Hírextra

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a versenyzők július 30-a óta tartózkodnak az olimpiai faluban, ahol nagyon elégedettek a körülményekkel, Böczögőnek a megfelelő étrend összeállítása okoz némi nehézséget, eddig elsősorban vajas kenyeret és pizzát fogyasztott.


Vereckei István, Gál edzője elmondta, a legnagyobb problémát a doppingellenőrök részére előre leadott, kétórás időintervallumra lebontott napi beosztás jelenti, amitől nem lehet eltérni. Ez azt jelenti, hogy ha valaki egy adott időpontra a szobáját adta meg tartózkodási helyként, akkor a falu ajándékboltjába sem mehet ki.


Gál elmondta, napról-napra jobb formában érzi magát és bíztatónak tartja, hogy edzéseken alig ront gyakorlatot. Böczögő annyit mondott, kezdi megszokni az időeltolódást, eddig edzéseken a gerenda ment a legjobban, de a többi szeren is egyre pontosabb és lenyűgözi az olimpiát körülvevő hangulat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását