2024. április 20. - Tivadar

Tankturizmus

Tanktúrára invitálja egy magyar vállalkozás a csapatépítő tréningek résztvevőit, mert "a csoportos harckocsivezetés összekovácsolja a közösséget". A tanktúrák aztán íjászattal vagy paintballbulival is összeköthetők, de a csúcs a szervezők szerint maga a k
2008. augusztus 4. hétfő 12:37 - Hírextra
A tankturizmus - külföldi felvirágzás után - Magyarországon is megjelent. Van olyan típus, amelyet fél órára 70 ezer forintért lehet kibérelni, de akad olyan is, amelyikben egy félórás túráért százezer forintot kell fizetni.

Amint a cég képviselője az MTI munkatársának elmondta, nagy az érdeklődés a harckocsibérlés iránt. Nyugdíjas Malév-pilóta ugyanúgy akad a leendő tanksofőrök között, mint Magyarországon tartózkodó külföldi, aki katonakorában nem ült még bele szovjet harci járműbe.

Olyan tankot vezetni, amelyben 8-10 ember is elfér, izgalom, kaland és egyben nagy felelősség is. Ugyanakkor egy 40 tonnás jármű vezetése korántsem olyan bonyolultm mint hinnénk, 5-10 perc alatt meg lehet tanulni az oktatótól - tudta meg az MTI tudósítója.

A harckocsivezetés mellé komplett szolgáltatást nyújt a cég, a tereptől az egyéb programokig és a szállásig.Lehet vásárolni is tankot: a használt szovjet harckocsi árai 2-6 millió forint között mozognak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását