2024. április 29. - Péter

Menetrendi változások

Bérlet vásárlás esetén minden utasunk rendelkezésére bocsátunk egy a BKV Zrt. Paraméterkönyvének változásáról szóló kiadványt, melyek már minden jegy- és bérletpénztárban kaphatóak. A változásokról a közlekedési vállalat nemcsak a kiadványokon, szórólapok
2008. augusztus 4. hétfő 13:18 - Hírextra
Ezen kívül, a BKV Zrt. közlekedési szakemberei, valamint az egyes kerületek polgármesterei a mai naptól kezdődően augusztusban folyamatosan bemutatják az egyes kerületeket érintő változásokat is.

A Társaság mindent megtesz a zökkenőmentes átállás érdekében, azonban az átállás napjai körül hosszabb-rövidebb ideig tartó nehézségek, problémák alakulhatnak ki, ezért kérjük a budapestiek, a fővárosban utazók türelmét, megértését!

Az átállást megkönnyítendő ugyanakkor a BKV mindent megtesz az utazóközönség gyors és pontos tájékoztatása érdekében. Ennek megfelelően bérlet vásárlása esetén a jegy- és bérletpénztárakban minden utasunk tájékoztató kiadványt kap.

A BKV Zrt. közlekedési szakemberei, valamint az egyes kerületek polgármesterei a mai naptól kezdődően egy hónapon keresztül folyamatosan bemutatják az egyes kerületeket érintő változásokat, de sajtóhirdetésekből és szórólapokból is tájékozódhatunk a változásokról.

A társaság honlapján (www.bkv.hu) már megtekinthető az új Paraméterkönyv tájékoztató kiadványa. Utasaink emellett bővebb információt kaphatnak a 06/1 BKV-INFO (06/1-258-4636) telefonszámon, vagy a BKV Zrt. Ügyfélszolgálatán.

Évek óta nem volt ekkora változás a fővárosi közösségi közlekedésben, mint az augusztus végétől életbelépő új menetrend. Sok járat új számozást kap, néhánynak az útvonala megváltozik, a legtöbbnek pedig a menetrendje is megváltozik. A BKV minden utasát arra kéri, hogy időben tájékozódjon a változásokról, hogy a megállókban már senkit ne érhessen meglepetés.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását