2023. december 3. - Ferenc, Olívia

Görbicz utazhat

Görbicz Anita szombaton útra kelhet a magyar női kézilabda-válogatottal Pekingbe és egy hét múlva már zárt cipőt is húzhat a megégett jobb lábfejére - közölte az MTI érdeklődésére Balogh Péter csapatorvos.
2008. augusztus 1. péntek 19:23 - Hírextra
A hétfőn háztartási baleset közben a jobb lábfején másod- és kisrészt harmadfokú égési sérüléseket szenvedett irányító pénteken járt kontrollon a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban.

Ezt követően Balogh Péter, a válogatott csapatorvosa elmondta: Görbicz állapota tovább javult, így szombaton elutazhat csapattársaival Pekingbe, az olimpia színhelyére.

A kézilabda-válogatott erőssége várhatóan egy hét múlva, augusztus 8-án húzhat zárt cipőt a lábfejére, addig kímélnie kell magát és csak olyan foglalkozásokon vehet részt, amelyeken nem terheli a sérült lábát. Játékára valószínűleg már az olimpia csoportmérkőzésein sor kerülhet, de sok függ attól, hogy a sebei milyen gyorsan gyógyulnak.

Balogh Péter csapatorvos nem utazik Kínába, ezért minden olyan információt és a kezeléshez szükséges speciális kötszert átadott Mezei Csaba gyúrónak, amely az irányító további folyamatos gyógyulásához szükséges.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását