2024. április 27. - Zita

Dr. Szegő Tamás Díj pályázat

A Dr. Szegő Tamás-díj Alapítvány ösztöndíjban részesít évente egy 30 év alatti újság-írót, (aki 2008. december 31-ig nem tölti be 30. életévét) – az írott vagy az elektronikus média bármely területén – aki publikációiban kiállt az elesettekért
2008. augusztus 1. péntek 11:38 - Hírextra

A díjra minden újságíró pályázhat saját munkájával – szöveg, fotó, mozgókép, hang - egyénileg. Indoklással és a megjelent művekkel javaslatot tehet egy-egy szerkesztőség, osz-tály, közösség, a MÚOSZ bármelyik szakosztálya, valamint az illető főszerkesztője is.


Pályázni a 2007. szeptember 7. és 2008. szeptember 8. között a nyomtatott sajtóban, az interneten megjelent egyes cikkekkel, fotóriportokkal, rádióban vagy televízióban elhang-zott műsorok felvételével és sorozatokkal lehet. Egy pályázó legfeljebb három önálló művel jelentkezhet.
A pályázatokat (személyi adatokkal: születési év, hó nap, lakcím, értesítési cím, e-mail cím, telefonszám) 2008. szeptember 8-ig kérjük a MÚOSZ szakosztályok titkárságára eljuttatni (1016 Budapest, Naphegy tér 8. – MTI -) az írásos anyagokat nyolc példányban, DVD-t, CD-t négy, a fotókat két példányban).


A díj átadására 2008. október 3-án, Szegő Tamás születésnapja utáni napon pénteken kerül sor.
A díjazott az alapítvány 100.000.-Ft összegű ösztöndíját nyeri el.
A díj és a vele járó ösztöndíj odaítéléséről a kuratórium dönt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását