2024. április 26. - Ervin

Gázos stadionvizit

Éles kritikával illette az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) ellenőre a Debrecen stadionját, amelyben 20 órakor kezdődik a hajdúsági együttes visszavágó mérkőzése a kazah Sahtar Karagandi ellen az UEFA Kupa első selejtezőkörében.
2008. július 31. csütörtök 19:14 - Hírextra
A pályabejárást követően a debreceniek hivatalos honlapja szerint az UEFA képviselői bírálták a sajtóhelyet, melyet rendkívül szűkösnek találtak és kifogásolták, hogy a média képviselői a tartóoszlopoktól nem látják jól a játékteret.

Hiányolták az eredményjelzőt, az elhelyezett tartalék mobilkijelző nem felel meg az UEFA előírásainak.
A legnagyobb gondnak azt tartották az illetékesek, hogy a kapu mögötti szektorokban, ahonnan a B-közép biztatja a csapatot, nincs elég ülőhely.

Ezért először nem is járultak hozzá annak megnyitásához, később azonban a magyar klub engedélyt kapott arra, hogy ide is beengedjen nézőket, több jegyet azonban a kora esti pénztárnyitáskor erre a részre már nem lehet eladni.

Bírálta az UEFA ellenőre a közlekedő utak állapotát is: a járdák töredezettek, felrepedeztek. A törmelékeket a mérkőzés kezdetéig el kell távolítani.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását