2024. április 19. - Emma

Királyi vetítés

A brit királyi család tagjainak részvételével kerül sor novemberben a Harry Potter-filmszéria hatodik részének európai premierjére.
2008. július 30. szerda 15:57 - Hírextra
Hogy az uralkodóház mely tagjai jelennek majd meg a díszbemutatón, azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra - közölte a BBC hírszolgálata.

A Royal Film Performance elnevezésű jótékony célú vetítés - amelynek keretében a királyi család évente megjelenik egy brit film bemutatóján - több mint hatvan éves múltra tekint vissza. Történetében alig fordult elő, hogy megtörték volna a hagyományt, de tavaly a Brick Lane című produkció tervezett bemutatása kisebb botrányt kavart (mert a történet a londoni Brick Lane bangladesi lakóit hátrányosan ábrázolta), s végül időpontegyeztetési okokra hivatkozva törölték a programot a királyi család naptárából.

A Harry Potter és a Félvér herceg című epizód trailerét szerdán mutatták be hivatalosan.
A Félvér herceget november 21-től vetítik az angol mozik, a magyar nézők november végén láthatják az utolsó előtti sztorit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását