2024. április 28. - Valéria

Családi dráma Szombathelyen

Búcsúlevelet hagyott hátra valamelyik szülő abban a szombathelyi lakásban, ahol kedden egy kisfiú holttestére találtak rá a rendőrök; az apa kivetette magát a második emeleti ablakon és életveszélyes sérüléseket szenvedett, az anyát súlyos, eszméletlen ál
2008. július 30. szerda 12:36 - Hírextra
Szalai Ferenc, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán újságíróknak elmondta: írásszakértő vizsgálja, melyik szülő írhatta a levelet. Annak tartalmát tekintve egyelőre annyit közölt, hogy a levél az írójának kilátástalan anyagi helyzetéről szól és összefüggésbe hozható a bűncselekménnyel.

Az alezredes, aki egy másik ügyben összehívott sajtótájékoztató után ismertette a családi tragédia nyomozásának eddig feltárt és publikussá vált adatait, közölte azt is: a gyermek halálának időpontját az orvos szakértő a megtalálásnál 6-12 órával korábbra teszi. A holttesten talált külsérelmi nyomokról csak az igazságügyi szakértői boncolás után tudnak majd többet mondani.

A sajtóreferens megerősítette, hogy az anyán is voltak sérülések, de esetében felmerül a túlgyógyszerezés, esetleg valamilyen mérgezés lehetősége is. Ennek kiderítésére toxikológus szakértőt vonnak be az ügybe.

"Azt reméljük, hogy a szülők hamarosan kihallgatható állapotban lesznek, csak ezután tudunk majd újabb részletekkel szolgálni" - mondta az alezredes.
A mentők ügyelete kedden kora este jelezte a rendőrségnek, hogy Szombathelyen valaki kiugrott az egyik négyemeletes ház ablakából. Miközben a mentők ellátták az életveszélyesen sérült 31 éves férfit, a rendőrök betörték a lakás ajtaját és annak egyik helyiségében eszméletlen állapotban találták a 27 éves feleséget, majd rátaláltak az egyéves kisfiú holttestére.

Mindkét szülőt kórházba szállították, a rendőrség pedig emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását