2024. április 27. - Zita

Kiengedték a dutyiból

Már 74 nap elteltével kiengedték a májusban hat hónapra bebörtönzött Joey Bartont, az angol élvonalbeli Newcastle United labdarúgóját.
2008. július 28. hétfő 15:50 - Hírextra
A 25 esztendős, visszaesőnek számító középpályás azért került rács mögé, mert decemberben bántalmazott egy tinédzsert. A szigetországi törvények értelmében az egy évnél rövidebb időre elítélt rabok automatikusan kiszabadulnak büntetésük "félidejében".

Kevin Keegan vezetőedző még vasárnap jelezte: visszavárja játékosát, és ad neki még egy esélyt a beilleszkedésre.

Bartont 2005-ben - még a Manchester City játékosaként - hazaküldték a thaiföldi túráról, mert összeverekedett egy bárban egy Everton-drukkerrel. A Manchester City 2004-es karácsonyi buliján pedig égő szivarral fenyegette meg csapattársát, Jamie Tandyt, sőt egyes lapértesülések szerint el is nyomta azt Tandy arcán.

Tavaly májusban korábbi csapattársa, a francia Osumane Dabo tett ellene feljelentést, mert Barton az egyik edzésen úgy megverte, hogy kórházi kezelésre szorult. Akkor az egyszeres válogatott fenegyerek négy hónap felfüggesztettet kapott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását