2024. április 27. - Zita

Ittas Indy

Shia LaBeouf, a májusban bemutatott új Indiana Jones-film ifjú sztárja ittasan karambolozott autójával Hollywoodban és komoly sérülést szenvedett.
2008. július 28. hétfő 19:08 - Hírextra
A színész vasárnap hajnalban balra kanyarodás közben ment neki egy másik járműnek, aminek következtében felborult a kocsija. Női utasa és a másik autó vezetője néhány karcolással megúszta, de a 22 éves sztárt a Cedars-Sinai kórházba kellett szállítani, ahol bal kezét megműtötték. A feje és egyik térde is megsérült.

LaBeouf, aki épp a Transformers második részén dolgozik, egy hónapon belül ismét munkába akar állni - értesült a People bulvármagazin.

A Los Angeles megyei seriff hivatalának munkatársai megállapították, hogy LaBeouf ittasan vezetett, és a baleset után rövid időre őrizetbe vették, majd a jegyzőkönyv felvétele után elengedték.

Az ifjú filmcsillag elítélve még nem volt ugyan, de már korábban is ejtett néhány foltot ragyogó imázsán: tavaly például ittasan inzultálta egy chicagói bolt őreit, ám akkor az üzlet nem akarta felfújni a dolgot, és elállt a feljelentéstől.

 "Inni és vezetni az egy dolog, de inni és vásárolni... az épp olyan rossz" - jegyezte meg később kissé fanyarul a Letterman-show vendégeként a televízióban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását