2024. április 28. - Valéria

Nyomozóktól lopták el

Visszakerült a BRFK-hoz a Nemzeti Nyomozó Irodától (NNI) ellopott titkos iratok utáni nyomozás. Tavaly nyáron, július utolsó napjaiban tűnt el egy szigorúan titkos, államtitoknak minősített, Tasnádi Péter elmeszakértői vizsgálatával kapcsolatos összefogla
2008. július 27. vasárnap 17:22 - Hírextra
Az irat néhány nap után két napilaphoz és két kereskedelmi tévéhez is eljutott: a BRFK ezt követően indított nyomozást az ügyben. A nyomozás akkori szakaszában úgy tűnt, hogy csakis hivatásos rendőr lehetett, aki ellopta a jelentést, ezért az ügy átkerült a Budapesti Nyomozó Ügyészséghez. A nyomozóügyészség folytatta vizsgálat során azonban nem igazolódott a rendőrség feltevése, ugyanis nem zárja ki továbbra sem semmi azt a lehetőséget, hogy az iratot kívülről érkező személy, például látogató vagy akár a nyomozóiroda egyik polgári dolgozója lopta el. A nyomozóügyészség visszaadta az ügyet a rendőrségnek, ahol tovább folytatják a nyomozást. A BRFK-n a hírügynökség kérdésére megerősítették, hogy valóban visszakerült hozzájuk a nyomozás, de mást egyelőre nem kívántak az üggyel kapcsolatban elárulni.
Forrás: HavariaPress.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását