2021. február 27. - Ákos, Bátor

Szombaton hallgatják ki a gyilkos apát

Az olasz hatóságok szombaton hallgatják ki azt a magyar férfit, aki egy elmérgesedett családi vitában megölte 22 éves fiát, feleségét pedig megsebesítette az olaszországi Triorában még péntek este - közölte az MTI-vel a külügyi szóvivő.
2008. július 26. szombat 15:40 - Hírextra
A 48 éves férfi számára - aki közel öt hónapja telepedett le családjával a nyugat-olaszországi Triorában - a magyar képviselet biztosított tolmácsot a kihallgatásra - mondta Szelestey Lajos, aki hozzátette: a férfi nem kért konzuli védelmet.

Az olasz hírügynökség és az olasz lapok internetes honlapjai szerint az asszony, férjével ellentétben, talált munkát magának, egy idősek otthonában. A férfi - aki Magyarországon autószerelőként dolgozott - viszont nem talált állandó munkahelyet, nem tudott rendesen beilleszkedni új környezetébe, s ez feszültséget okozott viszonyukban. Sokat veszekedtek egymással, a lapok szerint a férfi féltékeny volt. Huszonkét éves fiúk Budapestről látogatóban járt náluk.

A csendőrség első vizsgálatai szerint a férj és a fiú között péntek este heves vita robbant ki. Az apa dührohamában kést ragadott, és többször mellkason szúrta a fiút, aki már éppen kilépőben volt házuk ajtaján és néhány lépés után összeroskadt. Az anya utánuk jött és gyermekét az utca kövén elterülve látva, a segítségére sietett. Férje ekkor sebesítette meg őt. Járókelők értesítették a csendőrséget.

A külügyi szóvivő az asszony állapotáról annyit mondott: állapota nem életveszélyes, kórházban van, ahol altatják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását